Benvinguts al món del reciclatge!!!

En aquest blog us oferirem tot tipus d'informació sobre recursos per saber com i què reciclar, notícies d'actualitat, innovacions en el reciclatge i moltes més que si les voleu saber esteu convidats a partipar-hi, a donar-nos les vostres opinions i experiències.
Heu de pensar que és molt fàcil reciclar, sols és necessari un petit esforç per part de tots. Per això, pensem que com a futurs docents s'ha d'inculcar aquest hàbit des de ben petits, tant a l'aula com a casa, d'aquesta manera aconseguirem un món més net i verd.

Per aquesta raó us animem a què hi participeu.

dimarts, 14 d’abril de 2009

Dades que haurien de conscienciar!!!Actualment només es reciclen 10.8 quilograms de vidre!!! encara hi ha molta feina a fer...

Sabíeu que reciclant el vidre a més de reduir la contaminació de l’aire amb el combustible també ens estalviem molta energia.

• Només reciclant una botella es podria mantenir una bombeta de 100w durant 4 hores.

• Reciclant tres ampolles de vidre, estalviem l’energia suficient per fer funcionar un rentaplats amb capacitat per rentar la vaixella de dotze comensals.

• Amb el reciclatge de tres ampolles estalviaríem tanta energia com la que es necessita per rentar tota la roba d’una família de quatre membres durant un dia sencer.

• I gràcies a l’estalvi d’energia que s’aconsegueix amb el reciclatge de quatre ampolles, aconseguiríem que un frigorífic funcionés un dia sencer.

si voleu saber més sobre reciclar el vidre o notícies relacionades entreu a:
http://www.ecovidrio.es/html/home.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada